Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2022 - 15:38 Yorum: 0

Kıbrıs Gazisi Aksüt son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'un Terme ilçesinde vefat eden Kıbrıs gazisi Mevlüt Aksüt, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi Aksüt son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'un Terme ilçesinde vefat eden Kıbrıs gazisi Mevlüt Aksüt, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'un Terme ilçesinde bir süredir hastanede tedavi gören Kıbrıs gazisi Mevlüt Aksüt hayatını kaybetti. 69 yaşındaki gazi Mevlüt Aksüt'ün Türk bayrağına sarılı cenazesi Terme Fatih Camisine getirildi. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gazi Aksüt'ün naaşı askeri törenle aile kabristanlığına götürülerek defnedildi.

Cenaze törenine, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, Emniyet Müdürü Mehmet Karademir, Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, İlçe Müftüsü Ömer Ergül, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber