Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 14:03 Yorum: 0

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Tokat'ta 64 yaşında vefat eden Kıbrıs Gazisi Halit İnal, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Tokat'ta 64 yaşında vefat eden Kıbrıs Gazisi Halit İnal, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat'ta bir süredir kanser tedavisi gören evli ve 6 çocuk babası Kıbrıs Gazisi Halit İnal, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti. İnal'ın cenazesi hastane morgundan alınarak Behzat Cami'ne getirildi. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Tokat Valisi Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, daire müdürleri, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından gaziler arkadaşlarına son görevlerini yaparak İnal'ın cenazesini omuzlarında taşıdı. Kıbrıs Gazisi Jandarma Komando Er Halit İnal'ın cenazesi Şey-i Şirvani Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen, kahraman Gazi Halit İnal'ın Kıbrıs'ta başarı ile savaştığını ifade ederek, "Genelkurmay Başkanlığımız tarafından şerit berat ödülü ile onurlandırılmıştı. Kanser hastası idi Allah rahmet eylesin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber