Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Ağustos 2014 - 12:23 Yorum: 0

Kick boks Türkiye ikincisinden Rektör Kurtcephe'ye ziyaret

ANTALYA (AA) - Türkiye Büyükler Gençler Yıldızlar Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu üçüncü sınıf...

Kick boks Türkiye ikincisinden Rektör Kurtcephe'ye ziyaret

ANTALYA (AA) - Türkiye Büyükler Gençler Yıldızlar Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu üçüncü sınıf öğrencisi Osman Uğur Koçak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi ziyaret etti.

Kick Boks Federasyonu tarafından 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da yapılan şampiyonada ikincilik elde eden Koçak, dönüşünde Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile bir araya geldi.

Kurtcephe, ziyarette yaptığı konuşmada, Koçak'ı kutladı. Spor alanındaki başarılardan gurur duyduklarını dile getiren Kurtcephe, "Kazandığınız bu başarılarla bizleri çok mutlu ediyorsunuz. İnanıyorum ki çalışkanlığınla azminle bu başarılarını artırarak devam ettireceksin" dedi.

Osman Uğur Koçak da, 811 ilden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı şampiyonada 94 kilogramda mücadele verdiğini söyledi.

Hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirten Koçak, "Çok sıkı bir antrenman programı ile çalıştım. Kendimi her zaman başarıya motive ettim. Şimdi daha da çok çalışarak ülkemin ve üniversitemin adını daha büyük başarılarla duyurmak istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber