Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Şubat 2022 - 20:43 Yorum: 0

Kiev’deki Gazeteci Gülsüm Khalilova: “21. yüzyılda 1941’in karanlığını yaşıyoruz”

Kiev'de yaşayan gazeteci Gülsüm Khalilova, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, "21. yüzyılda 1941'in karanlığını yaşıyoruz" dedi.

Kiev’deki Gazeteci Gülsüm Khalilova: “21. yüzyılda 1941’in karanlığını yaşıyoruz”

Kiev'de yaşayan gazeteci Gülsüm Khalilova, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, "21. yüzyılda 1941'in karanlığını yaşıyoruz" dedi.

Rusya, Ukrayna saldırılarına 2'nci gününde de devam ediyor. Bölgedeki birçok noktadan siren ve patlama sesleri yükselirken, Ukrayna halkı ise sığınaklara koşuyor. Başkent Kiev'de bulunan ve yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Gülsüm Khalilova son yayınladığı videoda, "Arkadaşlar, savaşın içinden herkese merhaba. Belki bu sizinle son yayınımız olur çünkü başkent sürekli vuruluyor. Hükümet yetkilileri, insanlara sığınaklara gitmeleri için çağrılar yapıyor. Buralar, Moskova sayesinde bildiğiniz 1941-1945 Varşova gibi olmuş. Bizler 21. yüzyılda 1941'in karanlığını yaşıyoruz. Ama biz buradayız ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizim kanal Ruslar tarafından bilinen bir kanal ve ilk hedefleri arasında. Olsun, korkarak yaşamaktansa şereflice ölmek daha güzeldir" dedi.

"Dünya kafasını kuma gömmüş"

Khalilova, Kiev sokaklarından yayınladığı görüntülü mesajda ayrıca, "Bir yandan Ukrayna askerlerinin arabalarını ele geçiren Rusya, Kiev'e girmeye çalışıyor. Ukrayna askerleri ve halkı, işgalcilere karşı direniyorlar. Avrupa'nın göbeğinde 21. yüzyılda bir ülke resmen işgal ediliyor. Kafasını kuma gömmüş dünya ise sadece kınamakla meşgul hatta kınamaktan korkanlar da var. Ama bir gün gelecek onların da başkenti de işgal edilince anlayacaklar ama geç olacak. Kiev'den herkese sevgiler" sözlerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber