Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:10 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni so...17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...16:35 Osman Zeki Korkmaz: “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı ye...16:35 Bandırmaspor - Tuzlaspor maçının ardından
Yerel 19 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Kikizade’den yeni eğitim yılı değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, Ak Parti için eğitimin vazgeçilmezlerden olduğunu belirterek,...

Kikizade’den yeni eğitim yılı değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, Ak Parti için eğitimin vazgeçilmezlerden olduğunu belirterek, öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

Kikizade, yaptığı yazılı açıklamada eğitim öğretim yılını kutlayarak, geleceğin şekillenmesinde herkesin ortak noktada buluştuğu yeni bir eğitim yılına daha girdiklerini söyledi. Türkiye'nin gelişimine en büyük katkıyı sunan eğitimin kendileri için vazgeçilmezlerin başında geldiğini dile getiren Kikizade, eğitime her zamankinden daha büyük önem verip, süreci çok iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi. Kikizade, "Tatilin ardından çocuklarımızın tekrar okula başlamalarının heyecanını ortaklaşa yaşıyoruz. Öncelikle çocuklar tatil rehavetini bir an önce üstlerinden atmalılar. Derslerine odaklanarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerekiyor. AK Parti ile günden güne gelişerek dünya ülkelerine karşı sürekli fark atan ülkemizin fen, fizik, kimya, teknolojide, gelişmişlik seviyelerini hızla tırmanarak imrenecek bir hale geldi. Bunda başarılı öğretmenlerin yetiştirmiş olduğu başarılı öğrencilerin katkıları azımsanmayacak kadar çoktur" dedi.

Eğitim konusunda ebeveynlere de önemli görevler düştüğünü belirten Kikizade, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Eğitim boyunca öğrencilerin durumlarını gözetip, zaman zaman değişen başarı performanslarını kontrol etmeleri gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2016-2017 eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini dilerim".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber