Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 13:48 Yorum: 0

Kılavuz Gençlik Çalıştayı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, uygulamaya koyduğu en kapsamlı gençlik projesi olan "Kılavuz Gençlik Modeli" ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Kılavuz Gençlik Çalıştayı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, uygulamaya koyduğu en kapsamlı gençlik projesi olan "Kılavuz Gençlik Modeli" ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye'ye örnek model olma amacıyla planlanan Kocaeli Kılavuz Gençlik Modeli'ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından destek veriliyor. Kocaeli Kılavuz Gençlik Modeli'nin sağlıklı biçimde işleyişini sağlamak amacı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri ve gençlik liderlerinin de katılımıyla Kılavuz Gençlik Çalıştayı düzenlendi. SEKAPARK Otel'de gerçekleşen çalıştaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Eyüp Ensar Demir, müdürlük çalışanları ve gençlik liderleri katıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi başkanlığı bünyesinde yürütülen Kılavuz Gençlik Projesinin teşkilatlanma, eğitim sistemi ve model başlıkları çalıştayda masaya yatırıldı. İdareci, eğitimci ve gençlik liderlerinin görüşleri alınarak, sistemdeki ihtiyaçların belirlenmesi için çalışmalar yapıldı. Çalıştay sonucunda oluşturulacak olan raporlar ve stratejik plan ile, Kılavuz gençlik modelinin daha işlevsel hale getirilmesi planlanıyor.

Kılavuz Gençlik Çalıştayı'nda gençlik liderlerine hitap eden Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın; "Bu işi yapan kişiler olarak gençlik liderleri de bu çalıştayın içinde olmalıdır. Gençlik liderlerinin bu modeldeki yeri çok önemli. Çünkü gençlerle ya da çocuklarla direk olarak kendileri muhatap oluyorlar. Bu yüzden oluşturulan Kılavuz Gençlik Modelinde, gençlik liderlerinin görüşlerine de her zaman ihtiyacımız var. Örneğin bir futbol takımındaki oyuncuların her biri kafasına göre hareket etmediği gibi ortak bir amaç için hareket ettiğini biliyoruz. Siz de gençlik liderleri olarak ortak bir amaca hizmet ettiğimizin farkında olun. Sizler lokomotif olun, vagon olmayın" şeklinde konuştu.

Kılavuz Gençlik Çalıştayı yapıldı

Kılavuz Gençlik Çalıştayı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber