Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Kasım 2019 - 08:43 Yorum: 0

Kılıçaslan Yıldızspor Antrenörü Uyar: ’’Tek hedefimiz Play-Off’’

Kayseri U-16 Futbol Ligi'nde mücadele eden Kılıçaslan Yıldızspor'un antrenörü Hüseyin Uyar, takım olarak Play-Off hakkı kazanmak için şartlandıklarını...

Kılıçaslan Yıldızspor Antrenörü Uyar: ’’Tek hedefimiz Play-Off’’

Kayseri U-16 Futbol Ligi'nde mücadele eden Kılıçaslan Yıldızspor'un antrenörü Hüseyin Uyar, takım olarak Play-Off hakkı kazanmak için şartlandıklarını söyledi.

U-16 Futbol Ligi A Grubu'nda hafta sonu 5. hafta maçına çıkan Kılıçaslan Yıldızspor, rakibi Argıncık Esnasfpor'u 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan Kılıçaslan Yıldızspor Antrenörü Hüseyin Uyar, tek amaçlarının Play-Off oynamak olduğunu söyledi. Uyar, "Bizim hedefimiz Play-Off'a kalmak. Bugün iyi mücadele ettik ama gol yollarında sıkıntı yaşadık. Sonuçta bir gol ile galip geldik.Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız rakiplerimize başarılar dilerim. Bu hedefe ulaşacağımızdan eminim" dedi.

Bu sezon U-16 Ligi'nde gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar Kayseri'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmek için Play-Off'ta ter dökecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber