Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Ocak 2017 - 12:53 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesi sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle yaptığı görüşmede anayasa değişikliğiyle ilgili kaygılarını Bahçeli...

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesi sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle yaptığı görüşmede anayasa değişikliğiyle ilgili kaygılarını Bahçeli ile paylaştığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli, birinci tur görüşmeleri tamamlanan anayasa değişiklik teklifiyle ilgili görüşmek üzere TBMM'de bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmenin ardından iki lider basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin, "MHP Türk demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Bugünlerde benim şahsen görüşmeye ihtiyacım vardı. Sayın başkanı ziyaret ettim. Lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliğiyle ilgili kaygılarımı kendileriyle paylaştım ve kendisine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ise "Genel başkanım gereğini söylediler" ifadelerini kullandı.

Anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur görüşmeleri ise bugün saat 14.00'da başlayacak.

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber