Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Ağustos 2014 - 14:13 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu birlikte siyaset yapmayı teklif etti

Eski milletvekillerinden Bekaroğlu, Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdikleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "birlikte siyaset yapmayı teklif ettiğini" belirterek, "Henüz değerlendiriyorum bir karar vermedim" dedi.

Kılıçdaroğlu birlikte siyaset yapmayı teklif etti

Eski milletvekillerinden Mehmet Bekaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görüşmenin geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştiğini ve birkaç saat sürdüğünü belirtti. 

Görüşme talebinin CHP'den geldiğini anlatan Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu ile üretken bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi. 

'Görüşme talebi ordan geldi'

Siyasetten yavaş yavaş uzaklaşan bir tanesi olduğunu dile getiren Bekaroğlu, şöyle konuştu:

 'Görüşme talebi ordan geldi, bir sohbetti. Beni CHP'de beraber çalışmaya çağrı etti. Ben değerlendiriyorum, CHP'nin değişmesi gerçekten bir soslal demokrat parti olması, Türkiye'deki gerginlikleri azaltmasını, ben orada olayım, olmayayım, faydalı buluyorum. Bu gerginliklerin azalması Türkiye için faydalı. Bu kutuplaşma, siyasetin önünü de tıkıyor bence. Bu kutuplaşma Allah korusun çatışmalara da gebe. CHP'nin de bu doğrultuda adımlar atması anlamlı. Ben değerlendirme yapıyorum arkadaşlarımla, ailemle görüşüyorum. Onlara birkaç gün arasında yanıt vereceğim.'

'Dindarlık, rejim, başkanlık gibi konuları görüştük'

Bekaroğlu, istikbal hafta yapılacak CHP Kurultayı'na katılmayı düşünmediğini anlatım etti.

Kılıçdaroğlu ile 'dindarlık, rejim, başkanlık' bunun şeklinde konuları görüştüklerini dile getiren Bekaroğlu, 'Asla bir pazarlık söz konusu olmadı' diye konuştu. 

Bekaroğlu, 'Sayın Kılıçdaroğlu ile Türkiye'nin meselelerini konuştuk. Kendisi bu çerçevede 'birlikte politika yaparsak iyi olur' dedi. Henüz değerlendiriyorum bir karar vermedim' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber