Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 20 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu, Bolaman’a hayran kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu'nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi'nde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın...

Kılıçdaroğlu, Bolaman’a hayran kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu'nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi'nde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ailesine ait olan tarihi Hazinedaroğlu Konağı'nda kendi onuruna verilen yemeğe katıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi'nde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ailesine ait olan tarihi Hazinedaroğlu Konağı'nda kendi onuruna verilen yemeğe katılan Kılıçdaroğlu'na, çok sayıda milletvekili, belediye başkanları ve vatandaşlar eşlik etti. Yemek sonrası Bolaman Mahallesi'ndeki vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu'na Karadeniz Bölgesi'ne ait yöresel hediyeler takdim edildi.

Hediye veren kişilere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, "Bolaman gerçekten çok güzel ve nezih bir yer. Özellikle manzarasını çok beğendim. Bana hediyeler veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Kılıçdaroğlu buradan ayrılarak Ordu-Giresun Havaalanı'ndan Ankara'ya gitti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber