Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Ekim 2015 - 00:04 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu, Bugün Malatya'ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da ki katliamda hayatını kaybeden partisinin gençlik kolları üyelerini son yolculuğuna uğrulamak için Malatya’ya geliyor.

Kılıçdaroğlu, Bugün Malatya'ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da ki katliamda hayatını kaybeden partisinin gençlik kolları üyelerini son yolculuğuna uğrulamak için Malatya’ya geliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ankara’da yaşanan katliamda hayatını kaybeden CHP Gençlik Kolları üyelerinin yarın Şehir Mezarlığı’ndaki cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağını açıkladı.

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Gülbahar Aydeniz, Umut Tan, Onur Tan, Gözde Arslan, Mehmet Ali Kılıç ve Maliye’de görev yapan  Sezen Vurmaz’ın cenazeleri yarın Şehir Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

AĞBABA’DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ankara katliamında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

Olayın duyulmasının ardından Malatya’da ki programlarını iptal ederek Ankara’ya giden Ağbaba, hem hastaneleri dolaşıp yaralıların durumu hakkında bilgiler aldı hem de adli tıp kurumunda hayatını kaybedenlerin cenazelerinin Malatya’ya gönderilmesinde hazır bulundu.Ağbaba, akşam saatlerinde Malatya’ya dönerek hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ağbaba katliamın ardından hayatını kaybedenler için bir taziye mesajı yayınladı.Ağbaba mesajında   “Ankara'da barış çağrısı yapmak üzere sivil toplum örgütlerinin çağrısı ile bir araya gelen yurttaşlarımıza yönelik saldırıda maalesef 95 yurttaşımızı kaybettik. Malatya'dan da gençlik kollarımızın da içinde yer aldığı değerlerimiz hayatını kaybetti. Barış çağrısı yapmak isteyen bir topluluğa karşı bombayla saldırabilecek kadar alçak bir güruhun savaş çığlıklarına rağmen hem gençlerimizin ve kaybettiğimiz yurttaşlarımızın yasını tutacağız hem de barışı savunmaya devam edeceğiz. Bir tek kişinin daha hayatını kaybetmemesini temenni ediyorum. Kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber