Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Temmuz 2016 - 16:38 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu, özel çocukların maçını izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3'üncüsü olan alan Benay Balcı...

Kılıçdaroğlu, özel çocukların maçını izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3'üncüsü olan alan Benay Balcı ve Taygun Arı'nın masa tenisini izledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun babası Asım Erdoğdu'nun cenazesine katılmak üzere Antalya'ya geldi. Kılıçdaroğlu, karşılamanın ardından Muratpaşa Belediyesi tarafından Lara bölgesinde hizmet veren Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de down sendromlu çocuklarla buluştu. Büyük ilgiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, İtalya'da düzenlenen down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games'de Dünya 3'üncüsü olan Benay Balcı ve Taygun Arı'nın masa tenisini müsabakasını izledi. Kılıçdaroğlu, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun babası Asım Erdoğdu'nun cenaze törenine katılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber