Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 22 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Başbakanlık’ta

Başbakan Binali Yıldırım, istişare toplantısı kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya...

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Başbakanlık’ta

Başbakan Binali Yıldırım, istişare toplantısı kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık Resmi Konutu'nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile istişare toplantısı yapıyor. Bahçeli, Resmi Konuta saat 09.54, Kılıçdaroğlu ise 09.56'da giriş yaptı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, iki siyasi parti lideriyle yapacağı istişare toplantısında başta terör olmak üzere yeni anayasa konusunu değerlendirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber