Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 13 Mayıs 2016 - 13:58 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu’na “Kanlı” Gönderme

İzmir'de, AK Parti üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin sözlerini protesto için kan...

Kılıçdaroğlu’na “Kanlı” Gönderme

İzmir'de, AK Parti üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin sözlerini protesto için kan bağışında bulundu.

İzmir'de AK Parti Konak İlçe Başkanlığı önünde toplanan ellerinde, "Biz Kızılay dışında kimseye kan vermeyiz" yazılı döviz taşıyan partililer, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini protesto etti.

Grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun TOBB 72. Genel Kurulunda yaptığı konuşmanın toplumda infial uyandırdığını söyledi. Bu sözlerin bir siyasi partinin genel başkanına yakışmadığını belirten Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının "Milli iradeye vurulmuş bir darbe ve milli iradenin hiçe sayılması" anlamına geldiğini savundu. Yıldırım, "Madem birileri kan istiyor, biz de kanımızı en doğru yere, Kızılay'a veririz. Bu millet isterse başkanlık sistemini getirir" dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından Türk Kızılayı'nın mobil aracında kan bağışında bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN O SÖZLERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB 72. Genel Kurulundaki konuşmasında, başkanlık sisteminin tek bir kişi üzerine kurulu olacağını ifade ederek, "Böyle bir sistemi bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’na “Kanlı” Gönderme

Kılıçdaroğlu’na “Kanlı” Gönderme

Kılıçdaroğlu’na “Kanlı” Gönderme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber