Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 17:18 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu’ndan şehit evine ziyaret

İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı...

Kılıçdaroğlu’ndan şehit evine ziyaret

İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç'in İzmir'deki baba ocağını ziyaret etti.

Bazı toplantılar için İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programının ardından Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu şehit olan 20 yaşındaki Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç'in İzmir Torbalı'daki baba ocağını ziyaret etti. Baba Gürkan Dinç ve anne Dilek Dinç'e taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, daha sonra şehit evine gelen şehidin yakınlarıyla da tek tek selamlaştı.

Kılıçdaroğlu’ndan şehit evine ziyaret

Kılıçdaroğlu’ndan şehit evine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber