Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 09 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu’ndan Şemdinli saldırısına ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'ye,...

Kılıçdaroğlu’ndan Şemdinli saldırısına ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'ye, demokrasiye, birlikte barış içerisinde yaşama iradesine yönelen saldırılarının faillerinin hain amaçlarına asla ulaşamayacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Durak Karakolu bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Durak Jandarma Karakolu'na yönelik yapılan terör saldırısını lanetliyor; hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın acil şifa bulmasını temenni ediyorum. Bilinmelidir ki ülkemize, demokrasimize, birlikte barış içerisinde yaşama irademize yönelen bu saldırılarının failleri hain amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti anayasamızda belirtilen şekilde, ülkesi ve milletiyle birlik ve bütünlük içerisinde var olmaya devam edecektir. Her gün gelen şehit haberlerinin acısı, ailelerimizin ocaklarına düşen ateş, icra makamında olanların yükümlülüklerini arttırmaktadır. Bu acıların dinmesi, halkımızın huzura kavuşması için icra makamında olanların basiret ve sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir. Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki basiret ve sorumluluk, kendileri tarafından yeterince kavranmış değildir. Yönetenler şikayet eden değil, sorunları çözme makamında olduklarını asla unutmamalıdır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber