Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 27 Eylül 2021 - 21:08 Yorum: 0

Kılıçdaroğlu’ndan taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden eski CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Mehmet Gezmen'in Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ailesine...

Kılıçdaroğlu’ndan taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden eski CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Mehmet Gezmen'in Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hatay'a bir dizi ziyaretler ve toplantılar için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu görüşmelerin ardından Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde vefat eden eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Gezmen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Burada partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, daha sonra merhum Gezmen'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Kur'an tilavetinin okunmasının ardından Gezmen ailesi ile görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra taziye evinden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber