Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Ağustos 2022 - 16:14 Yorum: 0

Kılınç, Bahçecik Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen programda, Bahçecik Mahallesindeki...

Kılınç, Bahçecik Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen programda, Bahçecik Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları tarafından organize edilen ve Sadiye Kartal isimli vatandaşın evinde düzenlenen programda bir araya geldiği kadınların öneri ve taleplerini dinledi.

Yapılan görüşmeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kılınç, "AK Parti Adıyaman Kadın Kollarımız tarafından Bahçecik Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, mahallelilerimizin istek ve taleplerini dinledik. Mahalle Muhtarımız Mehmet Yolcu ve gönül kapılarını açarak güler yüzleriyle bizleri misafir eden tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için gayretle çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ise yaptığı konuşmada, "Ak kadınlarımızla çalmadık kapı dokunmadık gönül bırakmayacağız inşallah. Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç ve Mahalle Muhtarı Mehmet Yolcu'nun katılımlarıyla Bahçecik Mahallesi'nde Sadiye Kartal'ın hanesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber