Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Kilis Valisi Tapsız’dan Başkan Hiçyılmaz’a Teşekkür Mektubu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriyeli mültecilere yönelik gönderilen yardımlardan dolayı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a...

Kilis Valisi Tapsız’dan Başkan Hiçyılmaz’a Teşekkür Mektubu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriyeli mültecilere yönelik gönderilen yardımlardan dolayı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a teşekkür mektubu gönderdi.

Vali Tapsız, "Yeryüzünde kardeşlerimizin başına gelen musibetler, bize iyilik ve cömertlik sorumluluğu yükler, şefkat ve merhamet görevimizi hatırlatır" diyerek başladığı mektubunda, "Kilis Valiliği'nin bu yöndeki çabalarına çok değerli katkılarınızdan dolayı, ülkem ve şehrim adına sizlere şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Kilis Valisi Tapsız'ın nezaket dolu mektubundan dolayı mutluluk duyduğunu ve kendisine teşekkür ettiğini belirten Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "17. Gıda Toptancıları Meslek Komitesi üyeleri tarafından Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere toplanan ve Şubat ayı sonunda Kilis'e gönderilen gıda yardımımızın amacına ulaşmış olması bizleri sevindirmiştir" dedi.

Başkan Hiçyılmaz, KTO Meclis üyesi Kenan Erdem ve Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Öçalan başta olmak üzere 17. Gıda Toptancıları Meslek Komitesi üyelerine bir kez daha teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kilis Valisi Tapsız’dan Başkan Hiçyılmaz’a Teşekkür Mektubu

Kilis Valisi Tapsız’dan Başkan Hiçyılmaz’a Teşekkür Mektubu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber