Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kilisli Polislerden Giysi Yardımı

Kilis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Mutlu İnsanlar Güvenli Yarınlar" projesi kapsamında fakir vatandaşlara...

Kilisli Polislerden Giysi Yardımı

Kilis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Mutlu İnsanlar Güvenli Yarınlar" projesi kapsamında fakir vatandaşlara giysi yardımında bulunuldu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri "Mutlu İnsanlar Güvenli Yarınlar" projesi kapsamında suç ve suçun hedefi konumundaki vatandaşların mutlu bir hayat geçirmelerine katkı sağlamak ve polis-halk ilişkilerini güçlendirmek, devamlı iletişim halinde olarak onlara sahip çıkıldığının göstermek ve toplumun değerli bir parçası olduklarını hissettirmek amacıyla fakir vatandaşlara giyim eşyası yardımı yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan alan çalışması sonucu fakir ve muhtaç aileler tek tek tespit edilerek, imkanlar ölçüsünde yardımların süreceği bildirildi.

Kilisli Polislerden Giysi Yardımı

Kilisli Polislerden Giysi Yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber