Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 09 Ağustos 2022 - 11:24 Yorum: 0

Kilis’te Akıllı Bisiklet projesi

Akıllı Bisiklet Projesi çerçevesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 2019 yılında 351 bin 758 TL maliyet ile yapımı tamamlandı.

Kilis’te Akıllı Bisiklet projesi

Akıllı Bisiklet Projesi çerçevesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 2019 yılında 351 bin 758 TL maliyet ile yapımı tamamlandı. Proje çerçevesinde Kilis genelinde 2 adet istasyon kurulurken, Ahmet Taner Kışlalı Parkı Kızılay Kan Merkezi Yanında 10 adet bisiklet, Fıstıklı Parkta 10 adet bisiklet olmak üzere Kilis halkına hizmet veriyor.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, 2019 yılında "Kent İçi Trafikte Bisiklet ile Yeni Bilinç Oluşturulması Projesi" hazırladıklarını pandemi nedeniyle yeni faaliyete geçtiğini ifade ederek, "Kilis'te 2 istasyonda faaliyete geçti. Üniversitenin yanındaki Kızılay Kan Merkezinin yanında diğer ise Fıstıklı parkın yanında istasyon oluşturuldu. İstasyonları ilerleyen zamanlarda dahada attıracağız. Her istasyonda 10'ar bisiklet var. 50 TL yıllık abone ücreti ödendikten sonra ilk 30 dakika ücretsizdir. Kredi kartı ve abonelik yöntemiyle sistem uygulanıyor. İstasyonun yanında bulunan ATM cihazından yükleme yapıyorsunuz, bindikten sonra bisikleti ister buraya isterse diğer istasyona bırakıyorsunuz. Bisiklet kullanımı sağlık açısından çok önemlidir" dedi.

İstasyonun açılışından sonra Belediye Başkanı Servet Ramazan ile Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu bisiklete binerek, bisiklet yolunda tur attılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber