Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 09:13 Yorum: 0

Kilis'te amatör spor kulüplerine malzeme desteği

KİLİS (AA) - Kilis İl Özel İdaresi tarafından 14 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.Musalla Spor Sahasında düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Süleyman Tapsız, İl Genel...

Kilis'te amatör spor kulüplerine malzeme desteği

KİLİS (AA) - Kilis İl Özel İdaresi tarafından 14 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Musalla Spor Sahasında düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Süleyman Tapsız, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı katıldı.

Vali Tapsız, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, spor kulüplerine verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Tapsız, Atatürk'ün 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur' sözünü hatırlatarak, "Spor yaparken aynı zamanda derslerimizde de başarılı olmamız gerekiyor. Sporu her zaman destekliyoruz Kilis Judo takımımız bölge birincisi oldu. Amacımız,  bu başarılar artarak devam ederken çocuklarımızın kendilerine, ailelerine ve ülkemize faydalı insanlar olmalarını sağlamak" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ise amatör spor kulüplerine geçen yıl olduğu gibi bu yılda imkanları dahilinde destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Bolat, verilen desteğin futbolla sınırlı kalmayacağını en kısa zamanda diğer spor kulüpleri içinde çalışma başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine bin 850 kalemden oluşan malzeme dağıtıldı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber