Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ağustos 2016 - 17:18 Yorum: 0

Kilis’te Bocce Turnuvası düzenlendi

Kilis'te, Zafer Kupası ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Bocce turnuvası düzenlendi.

Kilis’te Bocce Turnuvası düzenlendi

Kilis'te, Zafer Kupası ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Bocce turnuvası düzenlendi.

Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu Bocce sahasında düzenlenen turnuvaya yıldızlar kategorisinde 52, küçükler kategorisinde 65 öğrenci katıldı.

Yıldızlarda, Sami Özgöçer, Kesver Yaren Yıldız, İnci Nur Engürlü, Eren Korkmaz, küçük yıldızlarda Mehmet Kuş, Furkan Ünal, Ali Özgöçer ile Adil Aslan'a madalya ve kupaları takdim edildi.

Turnuvayı düzenleyen Bocce İl Temsilcisi ve Bocce antrenörü Mehmet Akdağ, "Ülkemiz 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimine sahne oldu. Gençlerimizle demokrasi ve şehitlerine sahip çıkmak bilinciyle bu turnuvayı düzenlemiş bulunmaktayız. Hain saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza başsağlığı diler, yaralanan kardeşlerimize Cenabı Allah'tan acil şifalar niyaz ederim. Turnuvamızın düzenlenmesinde büyük katkıları olan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı'ya ve Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu müdiresi Gönül Çelen'e Bocce Hakemlerimize, öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber