Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 19 Mart 2020 - 13:33 Yorum: 0

Kilis’te ilginç doğa olayı

Kilis'te, güneş sonrası yağmur yağması ardından ise tekrar güneş çıkması nedeniyle çatıdan buharlaşma sonucu duman çıkması ilginç görüntüler...

Kilis’te ilginç doğa olayı

Kilis'te, güneş sonrası yağmur yağması ardından ise tekrar güneş çıkması nedeniyle çatıdan buharlaşma sonucu duman çıkması ilginç görüntüler oluşturdu.

Kilis'te sabah saatlerinde yağmur sonrası güneş çıktı. Daha sonra aşırı sağanak yağmur yağmasının ardından yeniden güneş çıkmasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir iş yerinin çatısından buharlaşma sonrası duman yükselmesi nedeniyle ilginç görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 5 dakika boyunca buharın çatıdan yükselmesi nedeniyle akıllara yangın mı çıktı fikri oluşturdu. Kısa süre sonra dumanın kesilmesiyle birlikte çıkan dumanın buharlaşmadan kaynaklandığı öğrenildi.

Kilis’te ilginç doğa olayı

Kilis’te ilginç doğa olayı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber