Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında gümrük kaçağı sigara, su motoru, ayakkabı boyası ve akvaryum ile çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.İl Jandarma...

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında gümrük kaçağı sigara, su motoru, ayakkabı boyası ve akvaryum ile çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Dağ Piyade Hudut Karakol Komutanlığı ekipleri, Aşağıbeylerbeyi köyü sınır hattında, yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen 205 akvaryum, 2 bin 250 su motoru, 40 kilogram ayakkabı boyası buldu.

Dorucak, Doğançay ve Hacipoğlu köyleri sınır hattında yapılan operasyonlarda ise bin 7 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin 150 konserve, bin 710 kilogram çay ele geçirildi. 

Opeerasyonlarda kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber