Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, gümrük kaçağı sigara, ayakkabı tokası, ile çok miktarda gıda malzemesi ve kozmetik ürün ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığından...

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, gümrük kaçağı sigara, ayakkabı tokası, ile çok miktarda gıda malzemesi ve kozmetik ürün ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Öncü Piyade Hudut Karakol Komutanlığı ekipleri, Akıncı köyü sınır hattında, yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen 2 bin 160 kozmetik ürün buldu.

Kocabeyli, Duruca, Deliosman ve Çerçili köyleri sınır hattında yapılan operasyonlarda ise bin 22 bin 830 paket gümrük kaçağı sigara, bin 310 kozmetik ürün, 593 konserve, 2 bin 647 tıbbi ilaç ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi. 

Opeerasyonlarda kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber