Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te 40 bin 420 paket gümrük kaçağı sigara, 600 kontaktör, 355 kilogram çay, 2 halı dokuma tezgahı ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığından...

Kilis'te kaçakçılık operasyonları

KİLİS (AA) - Kilis'te 40 bin 420 paket gümrük kaçağı sigara, 600 kontaktör, 355 kilogram çay, 2 halı dokuma tezgahı ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İnanlı Piyade Karakol Komutanlığı ekipleri, İnanlı köyü Suriye sınır hattında, yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen 600 kontaktör buldu.

5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı ekipler de Aşağıbeylerbeyi, Akçağıl ve Süngütepe köyleri sınır hattında düzenledikleri operasyonlarda, 20 bin 340 paket kaçak sigara, iki halı dokuma tezgahı, 355 kilogram çay, iki cep telefonu ve çok miktarda gıda malzemesi elde etti.

- Emniyetten operasyon

Kilis Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri de 2 operasyonda 20 bin 80 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber