Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Kilis’te Kahraman İlan Edilen Canarslan, Meslektaşları Tarafından Plaketle Ödüllendirildi

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynan derbi karşılaşmasında sahaya girerek tartışmalara neden olan Kilisli Ahmet Köse Canarslan, memleketinde meslektaşları...

Kilis’te Kahraman İlan Edilen Canarslan, Meslektaşları Tarafından Plaketle Ödüllendirildi

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynan derbi karşılaşmasında sahaya girerek tartışmalara neden olan Kilisli Ahmet Köse Canarslan, memleketinde meslektaşları tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Suriye'den atılan roketlerle zor günler geçiren Kilis'te yaşananlara dikkat çekmek için Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmasında üzerinde "Kilis Sahipsiz değildir", " Kilis için yastayız" yazılı tişört ile sahaya inerek bir anda Türk ve dünya basınına haber olan ve İstanbul'da berberlik yapan Kilisli Ahmet Köse Canarslan, Kilis Berberler ve Kuaförler Odası tarafından plaketle ödüllendirildi.

Kilis Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu, plaket töreninde yaptığı konuşmada, meslektaşı olan Ahmet Canarslan'a gösterdiği medeni cesaretten dolayı çok teşekkür ettiğini ifade ederek, "Kilis halkı adına 90 bin nüfus adına şükranlarımı sunuyorum. Bu medeni cesareti Kilis'te, yediden 70'e kadar herkes sesini duyurmaya çalıştı. Ama ne yazık ki bir türlü duyuramadık. Sağ olsun Ahmet kardeşimiz, 79 dakikada sahaya inmesiyle birlikte nerede ise bir dünya demeyeyim, Türkiye'nin medyanın gözü kulağı Kilis'te oldu. Bunun için kardeşimiz her şeye layık, ama yediden 70'e Kilisliler de layık, her türlü şeyi hak ediyorlar. Ama bir türlü sesimizi duyuramadık. Sesimizi duyurduğundan dolayı esnaf olduğumuzdan kendi esnafım olduğundan Kilis'e de şeref vermişler, onun için kendisine berber esnafımız adına bir plaket yaptırdım" dedi.

Ahmet Köse Canarslan, kendisinin de İstanbul Avcılar'da berber olduğunu ifade ederek, "Şimdi belki ekranlardan seyredenler, e oldu bu adam kahraman oldu, yanlış bir şey yaptı, kahraman oldu, özür diliyorum, ben yanlış yaptım, her zaman söyledim ama Kilis'in ve Kilislinin ihtiyacı olduğunu berberler odası dahi bu işe el atıyorsa, bizim her şeyi, şuan Kilis'in zorda olduğunu, darda olduğunu farkında varan Türkiye'ye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber