Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 02 Temmuz 2020 - 17:38 Yorum: 0

Kilis’te korona virüsten tedavi gören hasta sayısı 60’a yükseldi

Kilis'te, korona virüsün çıktığı günden bu yana 444 pozitif vaka tespit edildiği, 343 kişinin iyileştiği, hastanede 60 kişinin tedavisinin sürdüğü,...

Kilis’te korona virüsten tedavi gören hasta sayısı 60’a yükseldi

Kilis'te, korona virüsün çıktığı günden bu yana 444 pozitif vaka tespit edildiği, 343 kişinin iyileştiği, hastanede 60 kişinin tedavisinin sürdüğü, yurtta karantinada ise 36 kişi olduğu bildirildi.

Kilis Devlet Hastanesinde korona virüs ile ilgili olarak 444 kişide pozitif vaka tespit edilirken bu vakaların 343'nün tedavi olup taburcu edildi. Yeni vakalarla birilikte 60 kişinin halen devlet hastanesinde tedavilerinin devam ettiğini, 36 kişinin YKY yurdunda karantinada olduğu öğrenildi. Tedavi edilenlerden 3 kişinin yoğun bakımda olduğu, 2 kişinin de hayatını kaybettiği belirtti.

Yetkililer, vatandaşların sosyal mesafeye dikkat ederek maske takmalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber