Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Temmuz 2014 - 19:10 Yorum: 0

Kimse Türkiye'ye istikamet çizemez

Başbakan Erdoğan, "17 Aralık'ta yapamadıklarını monşer bir adayla başarmak istiyorlar. Kimse Türkiye'ye istikamet çizemez" dedi.

Kimse Türkiye'ye istikamet çizemez

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı birlikte düzenlenen mitingde konuşuyor. 

Başbakan Erdoğan, 'CHP, MHP, monşer adayları bizi yalnızca Arap halklarına destek vermekle, Türkmenlere destek vermemekle suçluyor. Biz Türkmen kardeşlerimizi madden, manen destekledik desteklemeye devam ediyoruz. Türkmen kardeşlerimize desteği sürdürdük. TİKA, Kızılay, AFAD, THY, AA, TRT ile dünyanın her kısmına ulaştık' dedi.

Başbakan Erdoğan, 'CHP ve MHP'nin monşer adayı kısa zamanda partilerine ahenk sağladı. Yalanlarının bini bir para. Bu monşerin yalan, iftiralarının peşine düşecek değilim, kendisini de zaten muhatap da almıyorum. Partisi CHP, MHP bu gibi ırkçılık yapıyor. 2 devre umumi sekreterlik yaptı, geride ismini dahi bırakamadı. 17 Aralık'ta yapamadıklarını monşer bir adayla başarmak istiyorlar. Kimse Türkiye'ye istikamet çizemez. CHP'nin, MHP'nin, bu monşer adayın, Pensilvanya medyasının yalanlarına inanmayın. Bunlar, İsrail zulmünü örtmenin, perdelemenin peşindeler. İsrail oradan vuruyor, bunlar buradan vuruyor. Er yahut geç elde eden mazlumlar olacaktır'dedi.

Başbakan Erdoğan, 'MHP'nin iktidarda bulunduğu çağda CHP'nin yavrusuyla birlikte dünyada yaptıkları yardım 45 milyon dolardı. Şimdi bizim yaptığımız ne biliyor musunuz, 3.5 milyar dolar. Neredeyse 1'e 9 artırdık' dedi.

Başbakan Erdoğan, 'TİKA, Kızılay, AFAD, AA, TRT şartları zorlayarak Gazze'de etkinlik yapıyorlar. Bunu davul zurnayla yapmıyoruz' dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber