Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mayıs 2017 - 15:44 Yorum: 0

Kimse Yok mu Derneği yöneticileri FETÖ’den hakim karşısında

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Kimse Yok mu Derneği yöneticisi 6'sı tutuklu 15 sanık "ilk kez hakim...

Kimse Yok mu Derneği yöneticileri FETÖ’den hakim karşısında

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Kimse Yok mu Derneği yöneticisi 6'sı tutuklu 15 sanık "ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar E.G., K.E., M.Z.G., O.Ö. S.B.B. ve Ü.Ö. ile tutuksuz sanıklar A.C., A.D., A.C. M.A., M.T., M.A., S.D., Ş.B. ile T.A. ve avukatları hazır bulundu.

3 tanığın dinlendiği davada mahkeme verdiği ara kararda tutuklu sanıklar O.Ö. ile S.B.B.'nin tahliyelerine, tutuklu sanık Ü.Ö.'nün Adli Tıp Kurumu'na sevkine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber