Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mart 2019 - 16:23 Yorum: 0

Kimse yüzüne bakmıyordu, en turistik mekan oldu

Bursa'nın Yenişehir İlçesinde Eczacılık yapan vatandaş ilçede bulunan bakımsız sokağı hurdadan aldığı malzemeler ile düzenleyince ilçenin en çok...

Kimse yüzüne bakmıyordu, en turistik mekan oldu

Bursa'nın Yenişehir İlçesinde Eczacılık yapan vatandaş ilçede bulunan bakımsız sokağı hurdadan aldığı malzemeler ile düzenleyince ilçenin en çok ziyaret edilen sokağı haline geldi.

Yenişehir'in en eski sokaklarından biri olan Han Sokak şu günlerde en yoğun günlerini yaşıyor. Kimsenin ayak basmadığı sokak bir eczacının hurdacıdan aldığı ikinci el malzemelerle düzenleyip süslemesi sayesinde ilçesin en çok ziyaret edilen yeri haline getirdi.

Eczacılık yapan Erdal Tirşahi, " Yıllardır ilçemizde bulunan bakımsız sokaklarda çalışma yapmak istiyordum. Sonunda hurdadan aldığım malzemeler ile kendi fikrim ve tasarımım olan hayalimi gerçekleştirdim. Ortaya çıkan tablo herkes tarafından büyük bir beğeni aldı. Sırada iki sokak var oralar içinde çalışmalara başladım. Bu işi tamamen eskilerin hatırına yaptım. Gelen tepkiler beni çok mutlu etti" diye konuştu. Eczacı Tirşahi, tarafından güzelleştirilen sokağa esnaflar tarafından "Erdal amcanın bahçesi" ismi verildi.

Kimse yüzüne bakmıyordu, en turistik mekan oldu

Kimse yüzüne bakmıyordu, en turistik mekan oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber