Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Kimsesiz Çocukların Yaptıkları Eserler Sergilendi

Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı ebru ve hat eserleri kentteki bir alışveriş merkezinde sergilendi.

Kimsesiz Çocukların Yaptıkları Eserler Sergilendi

Çankırı'da kimsesiz çocukların hazırladığı eserler sergilendi.

Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı ebru ve hat eserleri kentteki bir alışveriş merkezinde sergilendi. Sergiye Vali Vekilleri Erkan Savar, Yakup Ömeroğlu, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, kurum amirleri, Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında 32 eserin yer aldığı hat sergisi gezildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, "Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri Halk Eğitim Müdürlüğü aracı ile 6 ay ebru ve hat kursu gördüler. Çocuklarımız bu çalışmalarında umulanın çok üstünde, bu işi benimseyerek çok harika eserler ortaya koydular. Bugünde öğrencilerimizin emeğini, göz nurunu, ince işlerini Çankırılıların görmelerini istedik. Bu güzelliklerin hazzına birlikte varmak istedik. İçlerinden seçilen 30'a yakın eser bugün burada sergileniyor. Sergimiz 2 gün sürecek. Öğrencilerimi burada ebru sehpası başında eser üretmeye devam edecekler. Arzu eden vatandaşlarımızda burada bismillah deyip bu çalışmalara başlayabilir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Vali Vekili Erkan Savar da ebru çalışması yaptı. Vali Vekili Savar'ın çalışması konuklardan büyük beğeni topladı.

Kimsesiz Çocukların Yaptıkları Eserler Sergilendi

Kimsesiz Çocukların Yaptıkları Eserler Sergilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber