Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Şubat 2021 - 12:18 Yorum: 0

King & Queen of Corbet’s’de şampiyonlar belli oldu

Dünyanın önemli kayak ve snowboard etkinliklerinden biri olarak değerlendirilen King & Queen of Corbet's'de 2021 yılı şampiyonları belli oldu.

King & Queen of Corbet’s’de şampiyonlar belli oldu

Dünyanın önemli kayak ve snowboard etkinliklerinden biri olarak değerlendirilen King & Queen of Corbet's'de 2021 yılı şampiyonları belli oldu. Erkeklerde Karl Fostvedt, kadınlarda da Madison Blackley mutlu sona ulaşmayı başardı.

Dünyanın önemli kayak ve snowboard etkinliklerinden biri olarak değerlendirilen King & Queen of Corbet's'de 2021 yılı şampiyonları belli oldu. Jackson Hole Mountain Resort'te gerçekleştirilen etkinlikte dünyanın dört bir yanından gelen 26 sporcu birincilik için mücadele etti. Zorlu hareketlerin, ters taklaların, uzun atlayışların jüri tarafından değerlendirildiği mücadelede erkeklerde Karl Fostvedt, kadınlarda da Madison Blackle ymutlu sona ulaşmayı başardı.

Erkekler yarışında ikinciliği Hans Mindnich, üçüncülüğü ise Jake Hopfinger elde etti. Kadınlarda ise podyumda yer alan diğer sporcular Audrey Herbert ve Zoe Vernon oldu. Mücadelenin tüm ayrıntıları ve en güzel atlayışların tekrarları da RedBull TV'den izlenebildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber