Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 15:08 Yorum: 0

Kıraathane, dinlenme salonuna dönüştürüldü

BİTLİS (AA) - Hizan Öğretmen Evi'ndeki kıraathane, İlçe Kaymakamı Sedat İnci'nin girişimiyle dinlenme salonuna dönüştürüldü.İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, AA muhabirine...

Kıraathane, dinlenme salonuna dönüştürüldü

BİTLİS (AA) - Hizan Öğretmen Evi'ndeki kıraathane, İlçe Kaymakamı Sedat İnci'nin girişimiyle dinlenme salonuna dönüştürüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerin oturabilecekleri ve dinlenebilecekleri nezih bir ortam olmadığı için, oyun yerini dinlenme salonuna dönüştürdüklerini söyledi.

Bu değişikliğin öğretmenler tarafından olumlu karşılandığını ifade eden İnan, şöyle konuştu:

"Öğretmen evi ile ilgili bir düzenleme yapma gereği hissettik. Kadın öğretmenlerimizin daha önce oturabileceği ve dinlenebileceği bir yer yoktu. Nezih ve hijyenik bir ortam yaratmak için düzenleme yaptık. Dinleme salonlarına koltuk takımları aldık. Öğretmenlerin oturabileceği ferah bir ortam oluşturduk."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber