Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Şubat 2022 - 09:13 Yorum: 0

Kiralık araçla hırsızlık yapan iki şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde evden ve otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren iki şüpheli Söke'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kiralık araçla hırsızlık yapan iki şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde evden ve otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren iki şüpheli Söke'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin kaldıkları otel ve evde yapılan aramalarda çalınan malzemelere ele geçirilirken, iki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Didim'de çeşitli yer ve zamanlarda meydana gelen ev ve oto hırsızlığıyla ilgili olarak Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada iki şüphelinin Didim'de "İkametten bisiklet hırsızlığı, Havuz Motoru hırsızlığı, Mutfak eşyaları hırsızlığı, 16 ayrı otodan akü hırsızlığı ve Otodan Muhtelif eşya hırsızlığı olaylarına karıştıkları tespit edildi. Şüpheliler B.B ve E.G hırsızlık için araç kiraladıkları, kiralık araçla gece geç saatlerde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi. Hırsızların çaldıkları akü ve malzemeler ise Söke'de ele geçirilirken, kiralık olan araç ile şüphelilerin kaldıkları otelde ve ikametlerinde yapılan aramada diğer malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen iki hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber