Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Şubat 2018 - 09:38 Yorum: 0

Kiralık araçla sigara hırsızlığı

İzmir, Afyon ve Aydın'da kiralık araçla geldikleri iş yerlerinden sigara hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından...

Kiralık araçla sigara hırsızlığı

İzmir, Afyon ve Aydın'da kiralık araçla geldikleri iş yerlerinden sigara hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkılarak yapılan takip sonucu Aydın'ın Efeler ilçesinde gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın ve ilçelerinde meydana gelen sigara hırsızlığı olaylarını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Afyon ilinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, yapılan çalışmalar neticesinde M.S. ile T.T'nin kiralık araçlarla hırsızlık yaptığını tespit etti.

Polis ekiplerince takibe alınan 2 şüpheli, Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Çeştepe Mahallesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Yaşanan kovalamaca sırasında Hırsızlık Büro Amirliği'ne ait sivil ekip otosuna çarparak hasar veren M.S. ile T.T polis ekipleri tarafından yakalandı. Araç içerisinde yapılan aramada 864 paket sigara, demir kesme makası, 5 tornavida ve hırsızlık yaparken kullandıkları eldivenler ele geçirildi.

Ele geçirilen sigaraların Afyonkarahisar'ın Çay ve Dinar ilçelerindeki iki iş yerinden çalındığı belirlendi. Şüphelilerin ayrıca İzmir'in Beydağ ilçesi ile Aydın ili genelinde meydana gelen 7 iş yerinden de hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.S'nin 7 ayrı suçtan aranıp cezaevi firarisi olduğu, T.T'nin ise bir suçtan arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kiralık araçla sigara hırsızlığı

Kiralık araçla sigara hırsızlığı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber