Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2019 - 16:28 Yorum: 0

Kiraz’dan istifa yalanlaması

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanyol CHP Gençlik Kolları Yönetiminin istifa ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyuna istifa...

Kiraz’dan istifa yalanlaması

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanyol CHP Gençlik Kolları Yönetiminin istifa ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyuna istifa haberleri sunan şahısların CHP'ye üye olmadığını söyledi.

Kiraz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Sercan Çelik isimli bir kişinin, kendisini Doğanyol İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak tanıtıp, istifa ettiğini kamuoyuyla paylaştığını öğrenmiş bulunmaktayız. Doğanyol Gençlik Kolları Başkanımız Sercan Çelik değildir. Üstelik adını belirten kişi partimizin üyesi dahi değildir. Partimizin üyesi olmayan bir kişinin başkanlık görevinde yer alması da parti tüzüğümüz açısından imkansızdır. Dolayısıyla partimiz gençlik kollarında daha önce ve bugün görev yapan birisi değildir. Haberin düzeltilmesini ve herhangi bir istifanın olmadığını ifade edilmesini rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber