Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Kırçiçeği Bayraklı’ya 38 Sayı Fark Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final grubunda Kırçiçeği Bodrum Basket, 4. maçında da galip geldi.

Kırçiçeği Bayraklı’ya 38 Sayı Fark Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final grubunda Kırçiçeği Bodrum Basket, 4. maçında da galip geldi. Kırçiçeği, Bayraklı Belediye karşısında 38 sayılık farkla yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final grubunda Kırçiçeği Bodrum Basket, Bayraklı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya 5-0'lık bir seriyle başlayan Kırçiçeği Bodrum Basket, ilk çeyreği 13-9 önde tamamladı. İkinci çeyreğe de 10-0'lık bir seriyle başlayan Bodrum temsilcisi, özellikle İrem Tulgar'ın etkili oyunuyla devre sonunda 20 sayılık farkı yakaladı ve soyunma odasına 39-19'luk skorun rahatlığıyla gitti. Bayraklı Belediyespor'un çabaları üçüncü çeyrekte de farkı kapatmak için yeterli olmayınca, Kırçiçeği Bodrum Basket son çeyreğe 63-37 önde tamamlandı. Son çeyrekte rakibine yalnızca beş sayı atma şansı taşıyan Bodrum temsilcisi, karşılaşmadan 80-42'lik skorla galip ayrıldı. Maçın en değerli oyuncusu, Kırçiçeği Bodrum Basketbol'dan İrem Tulgar en seçildi. Erkek kardeşi Kerem Tulgar'ın doğum gününde bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden İrem, ödülünü kardeşine ithaf etti.

Kırçiçeği Bayraklı’ya 38 Sayı Fark Attı

Kırçiçeği Bayraklı’ya 38 Sayı Fark Attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber