Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Eylül 2018 - 09:23 Yorum: 0

Kırgızistanlı sanatçıların Simav sevdası

Kütahya'nın Simav ilçesindeki, 4 Eylül kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde davet edilen Kırgızistan Aruuke grubu Simav'ın doğal güzellikleri arasında...

Kırgızistanlı sanatçıların Simav sevdası

Kütahya'nın Simav ilçesindeki, 4 Eylül kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde davet edilen Kırgızistan Aruuke grubu Simav'ın doğal güzellikleri arasında geziler yaptı.

Simav'ın tabiat parkı Gölcük mesire alanında piknik yapan 12 kişilik bayan koro grubu Simav'a hayran olduklarını belirttiler. Aruuke grubunun rehberi Amanbek Dyikanbaev, Simav'daki 4 Eylül kurtuluş etkinliklerinde Kırgızistan ve Türk Dünyası şarkılarıyla bir konser vereceklerini belirterek, "Ekibimizde bulunan Kırgız sanatçılarımızın Simav sevdası anlatmakla bitmiyor. Simav'ı cennetin bir köşesi gibi gördük. Gölcük bir doğa harikası" dedi.

Simav Belediye Başkanlığı tarafından davet edilen Kırgızistan Aruuke grubunun, 4 Eylül kurtuluş etkinliklerinden sonra memleketlerine dönecekleri bildirildi. (MEİ-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber