Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Spor 13 Kasım 2019 - 13:58 Yorum: 0

Kırık koluyla yarışa devam edip Türkiye üçüncüsü oldu

9-10 Kasım tarihlerinde Afyon'da düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. ayak yarışlarında kırılan koluna rağmen yarışlara devam ederek Türkiye...

Kırık koluyla yarışa devam edip Türkiye üçüncüsü oldu

9-10 Kasım tarihlerinde Afyon'da düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. ayak yarışlarında kırılan koluna rağmen yarışlara devam ederek Türkiye üçüncüsü olan Volkan Özgür, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bir hastanede tedavi edildi.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları 9-10 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapıldı. Yarışmalarda Mx1 kategorisinde yarışan motokros sporcusu Volkan Özgür'ün motordan düşmesi neticesinde kolu kırıldı. Kırılan koluna rağmen yarışmada tıbbi yardım almadan devam eden Özgür, önce kendi kategorisinde daha sonra da Türkiye genelinde 3. oldu.

Yarışmaların tamamlanmasının ardından ambulansta soğutucu spreylerle ilk tedavisi yapılan Özgür, yarışların ardından İstanbul'a gitti ve ağrısının artarak kolunun şişmesi sonucu Bandırma'da bulunan özel bir hastanede görevli Op. Dr. Mustafa Kınaş ile temasa geçti. Sporcunun çekilen röntgen sonuçlarında kolunda kırık olduğu anlaşıldı. Bandırma'ya gelen 40 yaşındaki sporcunun kolu burada yapılan tedavi ile 3 haftalık alçıya alındı.

Sporcu Volkan Özgür'ün sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Op. Dr. Mustafa Kınaş, "El kısmında iki adet kırığı var. Şu an ameliyata dair bir durumu yok. Amerikan alçısı dediğimiz kısa kol alçı ile kolunu alçıya aldık" dedi.

Kırık kolla Afyon'dan İstanbul'a, oradan da Bandırma'ya geldi

Volkan Özgür ise, "12 yıldır yarışlara katılıyorum. Son olarak Afyon'da katıldığım yarışların birinci etabında talihsiz bir kaza geçirdim. Kaza sonucu yarışa devam etmek istedim. Puanım rakiplerimle çok yakındı ve yarışı almam gerekiyordu. Motoruma binip devam ettim. Rakibimi iki tur sonunda yakaladım. Kolumda çok ağrı vardı. Ambulansta soğutucu krem ve buzla geçici şekilde tedavi aldım ve ikinci yarışa girdim. Acım ve ağrım vardı. Rakibimi geçmem gerekiyordu, çünkü Türkiye üçüncülüğüm tehlike altındaydı. Yarışma sonunda hem Afyon'da hem de Türkiye genelinde üçüncü oldum. Afyon'da sağlık müdahalesi istemedim. İstanbul'a geldiğimde elim şişti, ağrım fazlalaştı. Bandırma'da bulunan Op. Dr. Mustafa Kınaş ile irtibata geçtim ve doktorum acilen gelmemi söyledi. Kolumdaki kırık alçıya alındı" diye konuştu.

Kırık koluyla yarışa devam edip Türkiye üçüncüsü oldu

Kırık koluyla yarışa devam edip Türkiye üçüncüsü oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber