Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:25 Yorum: 0

Kırıkhan’da sağlık bilgilendirme ziyaretleri

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla resmi kurumlarda bilgilendirme...

Kırıkhan’da sağlık bilgilendirme ziyaretleri

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla resmi kurumlarda bilgilendirme standı kuruldu. Ayrıca esnaf da ziyaret edildi.

Kırıkhan Toplum Sağlığı Merkezi tarafından açılan bilinçlendirme standında görevli sağlık personelleri vatandaşlara tansiyon, şeker hastalığı, kolesterol, kanser hastalıkları konularında bilgilendirmelerde bulunarak eğitici broşürler dağıttı.

Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla Hatay Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Toplum Sağlığı Merkezi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat ilçe esnafını gezerek sağlıklı günler dilediler ve günle ilgili bilgilendirme yaptılar.

Kırıkhan Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Yılmaz, "3-9 Eylül tarihleri arasında halkımıza, daha çok sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve halk sağlığı konularında eğitim ve kültür bilinci oluşturmak için resmi kurumlarımızın giriş katında stant açarak bilgilendirme yapmaktayız. Sağlıklı yaşam daha çok sağlık bilinci oluşması ile başlıyor. Aynı zamanda tarama programları olan meme kanseri, kolon kanseri, rahim ağzı kanseri, gibi taramalarımız hakkında da vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz" dedi.

Kırıkhan’da sağlık bilgilendirme ziyaretleri

Kırıkhan’da sağlık bilgilendirme ziyaretleri

Kırıkhan’da sağlık bilgilendirme ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber