Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Kasım 2014 - 12:28 Yorum: 0

Kırıkkale Silah İhtisas OSB kurulma çalışmaları

Silah İhtisas OSB’nin altyapı çalışmalarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor

Kırıkkale Silah İhtisas OSB kurulma çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı çalışmalarının 2016 yılında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Çalışmaların bu tarihten önce bitirilmesi için yoğun çaba harcayacağız" dedi.

Kolat, Valilikte düzenlenen "Kırıkkale Silah İhtisas OSB Altyapı Proje İhalesi Sözleşme İmza Töreni"nde yaptığı konuşmada, ihaleyi Ankara'dan bir inşaat şirketinin aldığını söyledi.

İhalenin Kırıkkale'ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Kolat, "Bugün sözleşmeyi imzalayacağız. Firmadan beklentimiz, elini biraz daha çabuk tutması ve kaliteye itina göstermesidir. Bizim için son derece önemli bir organizasyon. İlk defa Kırıkkale'de kurulacak Silah İhtisas OSB, Türkiye'de ilk ve örnek bir çalışma olacak" diye konuştu.

Altyapı çalışmaları belirli oranda ortaya çıktığında yer tahsisine başlamayı düşündüklerini dile getiren Kolat, ihale bedelinin 8 milyon 880 bin 565 lira olduğunu açıkladı.

Kolat, altyapı çalışmalarının 30 Ekim 2016'da tamamlanmasının planlandığını ancak bu tarihten önce bitirilmesi için de yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.

Vali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve firma yetkilisi Habip Dağaşan, konuşmaların ardından sözleşmeyi imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber