Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Mayıs 2021 - 11:03 Yorum: 0

Kırıkkale Valiliğinden ’yardım çeki izdihamı’ iddialarına açıklama

Kırıkkale Valiliği, ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan ayni yardım esnasında oluşan kalabalığa sebebiyet veren sorumlu personellerle ilgili soruşturma...

Kırıkkale Valiliğinden ’yardım çeki izdihamı’ iddialarına açıklama

Kırıkkale Valiliği, ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan ayni yardım esnasında oluşan kalabalığa sebebiyet veren sorumlu personellerle ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Söz konusu olayla ilgili Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada "Kırıkkale Valiliği önünde yardım çeki almaya çalışanlar birbirini ezdi" şeklindeki haber ve paylaşımlar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile yapılan ayni yardımlar ihtiyaç sahiplerine evlerinde, nakdi olarak da banka üzerinden yapılmaktadır. Ramazan ayı münasebetiyle, virüs tedbirleri kapsamında açık alanda vatandaşlarımız için oluşturulan ön kabul noktasında, bir yanlış anlaşılma ve duyum nedeniyle kısa süreli yoğunluk oluşmuş ve istenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştır. Vakfımız aracılığıyla, kesinlikle bu şekilde bir yardım yapılma yöntemi söz konusu değildir. Bu olayın yaşanmasına sebebiyet veren sorumlu personellerle ilgili gerekli inceleme ve akabinde soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber