Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Kırıkkale'de 500 kişi istihdam edilecek

KIRIKKALE (AA) - İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 500 kişinin istihdam edileceği bildirildi. İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, yaptığı...

Kırıkkale'de 500 kişi istihdam edilecek

KIRIKKALE (AA) - İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 500 kişinin istihdam edileceği bildirildi. 

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, yaptığı yazılı açıklamada, ağaçlandırma faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 500 kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Kentte daha önce proje kapsamında belediyeler başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında 700 kişinin istihdam edildiğini ve bu programların devam ettiğini aktaran Ulu, şunları kaydetti:

"İŞKUR'da kayıtlı işsizlerden olmak üzere ilimiz ve ilçelerde orman fidan dikimi ve bakımı işlerinde çalıştırmak için 500 kişilik Toplum Yararına Program Protokolü, Orman İşletme İl Müdürü Mustafa Akkız ile imzalanmıştır. Program, 30 Eylül 2015'te sona erecek. İlgililerin 23 Mart tarihine kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber