Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Eylül 2019 - 17:28 Yorum: 0

Kırıkkale’de asayiş olayları: 6 tutuklama

Kırıkkale'de 3 ayrı ikamette hırsızlık olayını gerçekleştiren 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 1 cezaevi firarisi de kendi isteği ile...

Kırıkkale’de asayiş olayları: 6 tutuklama

Kırıkkale'de 3 ayrı ikamette hırsızlık olayını gerçekleştiren 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 1 cezaevi firarisi de kendi isteği ile polise teslim oldu.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; il genelinde çeşitli ikametlere girip elektronik eşya ve hurda çalan kişilere yönelik yapılan operasyon sonucunda A.K, C.G, S.G, S.E. ve B.Y. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen 5 şüphelinin ifadesi alındıktan sonra Kırıkkale Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Kırıkkale'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan hakkında aranma kararı çıkartılan ve 12 yıl 6 ay hapis cezası olan cezaevi firarisi İ.İ, Balışeyh İlçe Emniyet Amirliğine kendiliğinden gelerek teslim oldu. daha sonra emniyetteki işlemlerin arından yeniden cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber