Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

Kırıkkale'de LPG'li otomobilde patlama: 3 yaralı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de LPG'li otomobilde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Adnan Doğu Caddesi'nde İlyas Şengül'e ait park halindeki...

Kırıkkale'de LPG'li otomobilde patlama: 3 yaralı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de LPG'li otomobilde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Adnan Doğu Caddesi'nde İlyas Şengül'e ait park halindeki 71 KC 925 plakalı, LPG'li otomobilde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından araçta küçük çaplı yangın çıktı.

Otomobilde bulunan Emre Şengül (17), Doğan Yerlikaya (17) ve Ramazan Şimşek, hafif yaralandı. Yaralılardan Şimşek, çevredekilerin yardımıyla, Şengül ve Yerlikaya ise 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın etkisiyle otomobilin camları kırıldı, içerisindeki bazı eşyalar çevreye saçıldı. Araçtaki yangın, itfaiye ekiplerinin ve çevredekilerin yardımıyla söndürüldü.

Patlamanın otomobilde gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor.

Sürücü Şengül ve beraberindeki 3 kişinin Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir yakınlarına misafirliğe gittiği ve evlerine dönecekleri sırada patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Bu 4 kişiden 3'ünün araca bindiği, sürücü Şengül'ün de otomobile bineceği sırada patlamanın yaşandığı belirtildi.

ETİKETLER: Kırıkkale , patlama , otomobil , LPG
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber