Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2014 - 13:38 Yorum: 0

Kırıkkale'de öğretmenlere çevre eğitimi

KIRIKKALE (AA) - Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle öğretmenlere yönelik çevre konulu hizmetiçi eğitim semineri düzenlendi.İl Milli...

Kırıkkale'de öğretmenlere çevre eğitimi

KIRIKKALE (AA) - Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle öğretmenlere yönelik çevre konulu hizmetiçi eğitim semineri düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve 5 gün süren kursa, kent merkezi ve ilçelerde görev yapan öğretmenler katıldı.

Kursta, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından katılımcılara çeşitli bilgiler verildi.

ÇEKÜD Kırıkkale Temsilcisi Atilla Dulkadir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek çalışmaları kapsamında öğretmenlerin de çevre konusunda eğitildiğini belirterek, bu tür etkinliklerle toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Her canlının mutlak ihtiyacı olan yeşili daima koruyacaklarını dile getiren Dulkadir, çevre bilincini özellikle çocuklara aşılanması gerektiğini kaydetti. 

Kurs sonunda başarılı olan öğretmenlere belge verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber