Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:38 Yorum: 0

Kırkağaç Kaymakam Vekili, Ahıska Türklerini ağırladı

Kırkağaç Ahıska Türkleri Kültür ve Eğitim Derneği, kısa süre önce göreve başlayan Kırkağaç Kaymakam Vekili Mehmet Erdem Akbulut'a "hayırlı olsun"...

Kırkağaç Kaymakam Vekili, Ahıska Türklerini ağırladı

Kırkağaç Ahıska Türkleri Kültür ve Eğitim Derneği, kısa süre önce göreve başlayan Kırkağaç Kaymakam Vekili Mehmet Erdem Akbulut'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında düzenlenen ziyarette, Kırkağaç Ahıska Türkleri Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Muhammet Demirci ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Vekili Mehemt Erdem Akbulut'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Muhammet Demirci, "İlçemizde göreve başlayan ve kendisi de Ahıska Türkü olan çok değerli Kaymakamımız Mehmet Erdem Akbulut Bey'e hoş geldin ziyaretinde bulunmak istedik. Derneğimiz faaliyetleri hakkında kendisine bilgi verdik. Fikir alış verişlerinde bulunduk. İnşallah kendisi uzun yıllar Kırkağaç'a hizmet verir. Çeşitli projelerimiz var. İlk düşüncemiz Kırkağaç'ta ki yaklaşık 400-500 Ahıska Türküyle Ahıska'ya gezi düzenleyeceğiz. Bununla ilgili kaymakam beye bilgi verdik. Kendisi inşallah Kırkağaç'a uzun yıllar hizmet verir." dedi.

Kendisinin de bir Ahıska Türkü olduğunu ve bununla gurur duyduğunu söyleyen Kaymakam Vekili Akbulut ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahıska Türkleri Kültür ve Eğitim Derneğine teşekkür etti. Akbulut, "Kırkağaç'a gelmeden önce Erzincan'ın Üzümlü ilçesine devletimiz tarafından yerleştirilen Ahıska Türklerinin bulunduğu bölgede çeşitli görevlerde bulunmuştum. Oradaki izlenimlerimi ve orada yaptığımız çalışmaları dernek başkanımızla paylaştım. Burada da çok sayıda Ahıska Türkü olduğunu öğrendim. İnşallah buradaki Ahıska Türklerini ziyaret edeceğim. Yaptıkları çalışmaları yakından takip edeceğim" diye konuştu.

Kırkağaç Kaymakam Vekili, Ahıska Türklerini ağırladı

Kırkağaç Kaymakam Vekili, Ahıska Türklerini ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber