Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:18 Yorum: 0

Kırklareli Belediyesi Emekli Öğretmenleri unutmadı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlere kahvaltı verildi.

Kırklareli Belediyesi Emekli Öğretmenleri unutmadı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlere kahvaltı verildi.

Gerçekleştirilen kahvaltıya Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Başkan Yardımcıları Adem Sevim, Mehmet Gider ve çok sayıda emekli öğretmen katıldı. Başkan Kesimoğlu, kahvaltıda emekli öğretmenler ile tek tek ilgilendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, programda bir konuşma yaparak, günün anlam ve önemine değindi.

Kesimoğlu yaptığı konuşmada, "İlkokul birinci sınıftan bu yana sizlerden aldık tüm enerjimizi. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. İyi ki varsınız. Siz kar kış demeden hep bize emek verdiniz. Terör demediniz, gelecek nesiller için yaşamınızı ortaya koydunuz. Yeni neslin Atatürkçü olması için emek verdiniz. Siz sadece kendi çocuklarınıza değil, diğer ailelerin çocuklarına da anne baba oldunuz. Biz size duyulması gereken saygıyı Atamızdan öğrendik. Siz bizim için çok kutsalsınız. Siz bize doğruyu yanlışı öğrettiniz, geçmişimizi öğrendik, geleceğimize nasıl yön veririz onu öğrendik sizlerden. Siz bize insan, ulus, vatan, bayrak, Mustafa Kemal ülküsünü sevdirdiniz. Siz bizlere bilgi ışığınızla ilerlemeyi öğrettiniz. Siz, gözlerinize baktığımda o heyecanı hala görmek beni çok mutlu ediyor. Sağlıklı ve güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

Kesimoğlu'nun konuşmasının ardından emekli öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Program sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, emekli öğretmenlere ajanda ve kalem hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber